Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ПОДІЇ
  • Взимку пошкодувала, що мало закрила! Салат з огірків в томатній заливці без стерилізації!

Взимку пошкодувала, що мало закрила! Салат з огірків в томатній заливці без стерилізації!

Уляна Кіт
29 Серпня, 202429 Серпня, 2024 Коментарі Вимкнено до Взимку пошкодувала, що мало закрила! Салат з огірків в томатній заливці без стерилізації!

За цим рецептом огірочки виходять хрусткі, гостренькі, в томатної заливці. Це приголомшливо смачна заготівля, яка взимку дуже швидко закінчується.

Рецепт:

  • Огірки — 2,5 кг
  • Помідори — 1 кг
  • Часник — 150 гр.
  • Сіль — 2 ст. л. ( без гірки )
  • Цукор — 1/2 склянки ( стакан 250 мл )
  • Суміш перцю горошком — 1 ч. л.
  • Хмелі-сунелі — 1 ст. л.
  • Олія — 1/2 склянки ( стакан 250 мл )
  • Оцет 9% — 125 мл

Приготування:

Огірки миємо, замочуємо в воді хоча б на годину, а краще на два, щоб огірки стали твердими і хрусткими. 2,5 кг огірків нарізаємо кружечками.

Нарізані огірки перекладаємо в таз для варіння.

Один кілограм помідорів розрізаємо на шматочки і прокручуємо в м’ясорубці, так само можна подрібнити помідори блендером до стану пюре.https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-4590957804273397&output=html&h=280&slotname=3297695990&adk=3557452002&adf=2165015762&pi=t.ma~as.3297695990&w=336&abgtt=6&lmt=1724937437&format=336×280&url=https%3A%2F%2Ffayno.org%2F%3Fp%3D21526%26fbclid%3DIwY2xjawE9VCxleHRuA2FlbQIxMAABHVz5eos2WCvljRyU8-2iQDAWibyH9psllchD_RTru09_XwvtOax5tKuK1Q_aem_N-YCDt1qOQtuv7kAI8CYJw&wgl=1&uach=WyJXaW5kb3dzIiwiMTAuMC4wIiwieDg2IiwiIiwiMTI4LjAuMjczOS40MiIsbnVsbCwwLG51bGwsIjY0IixbWyJDaHJvbWl1bSIsIjEyOC4wLjY2MTMuODUiXSxbIk5vdDtBPUJyYW5kIiwiMjQuMC4wLjAiXSxbIk1pY3Jvc29mdCBFZGdlIiwiMTI4LjAuMjczOS40MiJdXSwwXQ..&dt=1724937437236&bpp=4&bdt=749&idt=460&shv=r20240827&mjsv=m202408270101&ptt=9&saldr=aa&abxe=1&cookie=ID%3D05576947bf27f060%3AT%3D1724586085%3ART%3D1724870993%3AS%3DALNI_MaO95AM7xPXtCZ34FEXfhhaNTSJxg&gpic=UID%3D00000ea5af684065%3AT%3D1724586085%3ART%3D1724870993%3AS%3DALNI_MbDrXHfeZamnbEwa27f8WvNYGR35w&eo_id_str=ID%3D3274cc7161e25efc%3AT%3D1724586085%3ART%3D1724870993%3AS%3DAA-AfjZAMHYyTr4yxTs2VVZTYEz7&prev_fmts=0x0%2C730x280&nras=1&correlator=742496150523&frm=20&pv=1&u_tz=180&u_his=1&u_h=864&u_w=1536&u_ah=824&u_aw=1536&u_cd=24&u_sd=1.25&dmc=8&adx=403&ady=1490&biw=1513&bih=748&scr_x=0&scr_y=0&eid=44759876%2C44759927%2C44759842%2C31086450%2C44798934%2C95331832%2C95338227%2C31086628&oid=2&pvsid=2814026634362072&tmod=269341751&wsm=1&uas=0&nvt=1&ref=https%3A%2F%2Fl.facebook.com%2F&fc=1920&brdim=0%2C0%2C0%2C0%2C1536%2C0%2C1536%2C824%2C1528%2C748&vis=1&rsz=%7C%7CopeEbr%7C&abl=CS&pfx=0&fu=0&bc=31&bz=1.01&td=1&tdf=2&psd=W251bGwsbnVsbCxudWxsLDNd&nt=1&ifi=3&uci=a!3&btvi=1&fsb=1&dtd=468

Виливаємо прокручені помідори в таз до огірків.

150 грам часнику очищаємо і видавлюємо через прес, але можна так само подрібнити ножем на невеликі шматочки.

Додаємо 2 столові ложки солі без гірки, 1/2 склянки цукру і виливаємо 125 мл оцту 9%.

Додаємо чайну ложку суміші перцю горошком і столову ложку хмелі-сунелі.

Все добре перемішуємо. Ставимо на сильний вогонь і доводимо до кипіння. І виливаємо півсклянки олії.

Як тільки закипить, зменшуємо вогонь і варимо огірки 15 хвилин. Періодично помішуємо, огірки повинні змінити колір на оливковий.

Вимикаємо вогонь і розкладаємо огірки в чисті стерилізовані банки.

Заготівлю можна спробувати на наступний день, але взимку вона стає ще краще. Це один з найсмачніших і улюблених рецептів. Мені подобається їх кисло-солодкий смак з гостринкою, який добре поєднується з усіма видами м’яса.

Закриваємо кришками, перевертаємо банки на кришки. І відправляємо до повного охолодження під ковдру.

Огірочки виходять дуже хрусткі, смачні і в міру гострі. Зберігаються такі банки при кімнатній температурі. З цієї кількості огірків у мене вийшли п’ять сімсот грамових банок. З’їдаються такі огірочки моментально, так що закривайте відразу побільше банок!

 Як вам такий рецепт? А ви як заготовлюєте огірочки на зиму? Чекаю Вас в коментарях!

Навігація записів

Беру САЛО та харчову Плівку! Готую ТАК кожні Вихідні на весь Тиждень та Завжди МАЛО … ..
Неймовірно смачні бочкові помідори в банках на зиму

Related Articles

Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…

Koлu цьoгopiч зaкiнчuтьcя лiтo. Cuнoптuкu oшeлeшuлu пpoгнoзoм пoгoдu нa вepeceнь. Тaкoгo тoчнo нixтo нe чeкaв

Уляна Кіт
6 Вересня, 20246 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Koлu цьoгopiч зaкiнчuтьcя лiтo. Cuнoптuкu oшeлeшuлu пpoгнoзoм пoгoдu нa вepeceнь. Тaкoгo тoчнo нixтo нe чeкaв

Теpміново! Роcія aтaкувала Пoльщу “Шаxeдом”. Яка буде вiдповідь?

Уляна Кіт
26 Серпня, 202426 Серпня, 2024 Коментарі Вимкнено до Теpміново! Роcія aтaкувала Пoльщу “Шаxeдом”. Яка буде вiдповідь?

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes