Коли подруга пригостила, я щиро думала, що то риба. Але коли дізналась з чого ж приготована ота смакота, щиро здивувалась. Дітей за вуха не відтягнеш. Навіть чоловік із задоволенням їсть.
Інгредієнти:
- Кабачки – 3 шт;
- сіль;
- Яйця 3 шт;
- Борошно кукурудзяне – 3 ст.л;
- Олія;
Готуємо:
Кабачки наріжте уздовж дуже тоненькими пластиночками.
Посоліть і хай пускають сік.
Жовтки змішайте з борошном або з крохмалем, додайте трішки води.
Окремо спушіть білки з сіллю.
З’єднайте жовтки з білком.
Кожен шматочок кабачка умочіть в борошно, а потім в кляр.
Обсмажте на олії з двох сторін.
Смачного!