Рецепт 1:
Тунець — 1 банка
Вершковий м’який сир (можна взяти плавлений сирок) — 2 ст. л
Зелень за смаком
Тости/хлібці/батон/хліб
Приготування:
Смачніше всього буде, якщо взяти тостовий хліб або батон і підсмажити його до хрускоту. Це можна зробити в тостері або на сковороді.
З тунця злити рідину, додати вершковий сир і дрібно порізану зелень, перемішати і викласти начинку зверху на тост.
Ось і все!
Рецепт 2:
Сайра — 1 банка
Йогурт/сметана/майонез — 2 ч. л
Спеції — за смаком
Хліб чорний
Приготування:
Сайру відкрити, викласти на тарілку разом з рідиною і гарненько розім’яти виделкою. Додати 2 ч. л йогурту і спеції. Перемішати і викласти на хліб. Хліб за бажанням можна підсмажити до хрускоту.
Готово!
Рецепт 3 :
Авокадо — 1/2 шт
Вершковий м’який сир (можна взяти плавлений сирок) — 2 ст. л
Помідор — 1 шт (Черрі)
Цибуля зелена — за смаком
Сік лимона — за смаком
Сіль — щіпка
Тост/хліб/хлібець
Приготування:
Батон або тости підсмажити до хрускоту.
Авокадо 1/2 частини розім’яти виделкою, додати сир, нарізаний помідор, цибулю, додати сік лимона, посолити і перемішати. Викласти на підсмажений батон і насолоджуватися смачним бутербродом.
Рецепт 4:
Сир — 60 гр.
Гриби печериці — 1 шт.
Йогурт — 2ч.л
Сіль — щіпка Батон
Приготування:
Розігрійте духовку до 180•С
Сир потріть, гриби дрібно поріжте, все змішайте і додайте йогурт і сіль. Викладіть начинку на батон і запікайте 10 хвилин.
Смачного!
Рецепт 5:
Сир — 60 гр.
Часник — 1 зубчик
Йогурт — 2 ч. л
Сіль — щіпка
Батон
Приготування:
Розігрійте духовку до 180•С
Сир потріть, вичавіть часник, посоліть, додайте йогурт і перемішайте. Викладіть на батон і запікайте 10 хвилин.