Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ЦІКАВО
  • 50 банок з’їдаються за зиму! Смачні помідори в загадковому маринаді!

50 банок з’їдаються за зиму! Смачні помідори в загадковому маринаді!

Уляна Кіт
1 Серпня, 20201 Серпня, 2020 Коментарі Вимкнено до 50 банок з’їдаються за зиму! Смачні помідори в загадковому маринаді!

Секрет помідор в сливах і базиліці – завдяки цій зелені, соковитим сливам, виходять ароматні, з оригінальним смаком помідорчики, просто ідеальна закуска. Сливи з банки ви можете використовувати як закуску або спробувати запекти м’ясо з ними – виходить дуже пікантно.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

помідори;

сливи, 6 шт на банку;

базилік по 2 гілочки на банку;

часник по 2 зубчики на банку;

перець горошок по 6 шт на банку;

перець духмяний по 2 шт на банку;

гірчиця зерна, 0.5 ч.л на банку.

Для приготування маринаду необхідно:

вода, 1200 мл;

сіль, 2 ст.л;

цукор, 140 г;

оцет 9%, 50 мл.

Процес приготування

Помідори і сливи, зелень добре промиваємо.

Банки попередньо стерилізуємо, кришки кип’ятимо.

На дно банки кладемо часник, два види перцю, гірчицю, листя базиліка – зелений або фіолетовий.

Проколюємо помідори зубочисткою і укладаємо в банку, чергуючи із сливками і листочками базиліку.

Порада: помідори і сливи укладаємо щільно.

Заливаємо кип’ятком і накриваємо кришками, залишаємо на 25 хвилин.

Зливаємо воду, кип’ятимо і знову заливаємо в банки на 25 хвилин.

Зливаємо воду і змішуємо з усіма інгредієнтами для маринаду, крім оцту. Доводимо до кипіння, варимо 2 хвилини, вливаємо оцет і кип’ятимо 1 хвилину.

Заливаємо маринад в банки, закручуємо кришками, перевертаємо і вкутуємо. Залишаємо до повного охолодження. Зберігаємо в підвалі або в коморі.

Ароматні і пікантні помідори ви можете подавати до м’ясних страв, особливо добрі вони з шашликами і запеченим в духовці м’ясом.

Джерело

Навігація записів

Корисний рисовий квас, який добре втамовує спрагу та допомагає при остеохондрозі!
Кабачки з помідорами і сиром! Я їх обожнюю!

Related Articles

Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes