Сьогоднішній рецепт котлет з сиром обрадує тебе своєю простотою і швидкістю приготування. Правда, пів годинки котлетки доведеться потримати в духовці, але весь цей час ти можеш займатися чим завгодно – кухонна помічниця все зробить сама.
Такі котлетки підійдуть в якості основної страви – з смачним гарніром або як закуска. Незважаючи на прості, по суті, інгредієнти, котлети завжди виходять легкими і соковитими. Особливо, якщо для основи взяти курячий фарш.
ІНГРЕДІЕНТИ
- 500 г фаршу за смаком
- 1 ч.л. солі, перцю і італійських трав
- 2 варені яйця
- 100 г плавленого сиру
- помідор
- 1 ст. л. майонезу
Приготування
Добре заміси фарш. Додай до нього сіль, перець і італійські трави, перемішай.
В окрему ємність потри варені круто яйця. Туди ж потри плавлений сир.
Помідор поріж дрібним кубиком і висип до яєчно-сирної маси.
Посип сіллю і перцем, а також додай майонез. Змішай продукти в однорідну масу.
Форму для випікання застели фольгою. Викладай на неї коржі з фаршу, а зверху – сирну масу з яйцями і помідорами.
Готуй котлетки в розігрітій до 180 градусів духовці близько півгодини. Подавай на стіл теплими. Навіть остиглі вони теж залишаться смачними.
Дуже швидко, правда? Те що потрібно для ситної вечері без зайвих проблем з цим. Зараз літо і до таких котлеток дуже добре підійде як гарнір салат з капусти, огірків і помідорів. Ситно і вітамінно!