Ці котлети просто неймовірні, а їхня назва сама говорить сама за себе. Котлети «Пташине молоко» — це найніжніша страва, яку я коли-небудь готувала. Соковиті, ароматні та злегка пікантні. Курячий фарш, приготовлений за цим рецептом, має вершковий смак.
Курячі котлети з сиром
Складові:
500 г курячого фаршу
2-3 скибочки пшеничного хліба
1 цибулина
2 сирих яйця
2 варені яйця
зелень кропу або петрушки
200 мл молока
1/2 ст. борошна
100 г тертого твердого сиру
20 г вершкового масла
сіль, перець за смаком
сода на кінчику ножа
Приготування:
Хліб потрібно замочити в 100 мл молока, а потім пропустити через м’ясорубку разом з цибулиною та молоком, у якому хліб замочували.
Фарш посолити та поперчити й ретельно перемішати.
Для начинки потрібно відварити яйця та змішати з сиром та вершковим маслом, всі продукти натерти на тертці, а потім додати рубану зелень.
Щипни трохи фаршу, надай йому форму коржа, в середину якого виклади трохи начинки. Краї потрібно защипнути та сформувати котлетку.
Для кляру збиваємо яйця зі 100 мл молока, борошном, содою, додати сіль та перець.
М’ясну заготівлю занурити в кляр та обсмажувати на рослинній олії до готовності.
Смачного!