Я дуже люблю «Лечо», але возитися з ним, звичайно, немає бажання. І зовсім недавно я знайшла для себе вихід у вигляді цього рецепта.
Тепер я закриваю лечо набагато простіше, ніж зазвичай.
А ось смакові якості від цього абсолютно не постраждали.
Необхідні продукти
- помідори — 3 кг
- перець — 0,5 кг
- цибуля — 0,5 кг
- морква — 0,5 кг
- соняшникова олія — 250 мл
- оцет 9% — 200 мл
- цукор — 100 гр
Промиваємо стиглі помідори і довільно нарізаємо їх в каструлю.
Відчищаємо солодкий перець і нарізаємо його соломкою.
Моркву натираємо на тертці для моркви по-корейськи або ж будь-якій іншій.
Змішуємо всі нарізані інгредієнти і додаємо до них цибулю, нарізану півкільцями, ставимо отриманий салат на плиту.
Через 20 хвилин кипіння додаємо цукор, сіль, оцет, соняшникову олію, все добре перемішуємо і на невеликому вогні варимо ще 40 хвилин.
Беремо стерильні банки і перекладаємо в них «Ледаче лечо», закриваємо банки і відправляємо остигати.
Остиглі баночки прибираємо на постійне місце зберігання.