Дуже просте і справді смачне тісто для пиріжечків. Коли у мене запитують, що надає мої пиріжечкам цей приголомшливий смак і я розповідаю, ніхто не вірить, доки не спробує приготувати. Смачнющі!
Інгредієнти:
- Картопляний відвар – 500 мл.
- Борошно – 600 грам.
- Соняшникова олія – 40 грам.
- Цукор – 30 грам.
- Дріжджі сухі – 1 пакет.
- Сіль – половина чайної ложки.
Готуємо:
Підігріваємо відвар до теплого стану, розводимо в ній дріжджі, цукор і олію. Обов’язково перемішуйте.
Через декілька хвилин вводимо борошно. Посоліть. Отримане тістечко загорніть в плівку або просто накрийте рушничком і поставте в холодильник. Йому необхідно 2 годинки.
Коли дістанете з холодильника, обваляйте його в борошні і можна займатися безпосередньо пиріжками.
Пиріжки смажаться на добре розігрітій олії.
Такий рецепт особливо підійде молодим господаркам. І метушні мало, і пиріжки на столі.
Смачного!!!