Обожнюю їх! Смачніше і легше за біляші. А ситні які! Всього пів годинки і ціла гора смачнезних картопляних ватрушок готова.
Інгредієнти:
Для ватрушок:
- картопля -0,5 кг;
- борошно – 2 столові ложки;
- сир;
- яйце – 1 штука;
- сіль – 0,5 чайної ложки;
- зелень;
Для начинки:
- куряче фарш – 250 грам;
- 1 столова ложка майонезу;
- цибуля – 2 головки;
- спеції;
- трохи часнику;
Рецепт приготування:
Фарш з цибулею потрібно обсмажити, додайти спеції, часник і майонез.
Відварити картоплю в підсоленій воді до готовності.
Зливаємо воду і розминаємо картоплю.
Додаємо яйце, борошно, зелень.
Охолоджуємо і поділяємо на шматочки.
Викладаємо невеликий коржик на змащене деко застелене пергаментом.
Кожен коржик змастити спушеним яйцем, викласти зверху начинку і посипати тертим сиром.
Випікати при 160 градусах близько 10-15 хвилин.
Смачного!