Якщо голубці і салати вам вже набридли, ми пропонуємо вам0 більш цікавий рецепт страви з капусти.
Складові:
Капуста – 1/2 шт .;
Болгарський перець – 1 шт .;
Зелена цибуля;
Яйця – 3 шт .;
Пшеничне борошно – 1 ст. л .;
Кукурудзяне борошно – 1 ст. л .;
Соєвий соус – 3 ст. л .;
Сіль, перець за смаком.
приготування:
Шаткуємо капусту.
Далі, чистимо і нарізаємо тонкими смужками болгарський перець.
Також, миємо і нарізаємо зелену цибулю.
У глибокій мисці збиваємо виделкою яйця і заливаємо ними нашу капусту.
Додаємо до неї перець і зелену цибулю. Перемішуємо.
Заправляємо суміш сіллю, перцем і соєвим соусом.
Після цього, вам необхідно додати до капусти два види борошна і ретельно все перемішати.
На сковороді розігріваємо олію і відправляємо туди масу.
Розподіляємо все лопаткою.
Зверху можна додати трохи кунжуту. Накриваємо все кришкою.
Коли низ підрум’яниться, перевіряємо наш млинець і смажимо з іншого боку.
Готовий млинець знімаємо з вогню і розрізаємо на порції.