Не можу зрозуміти, як на воді і без яєць вони виходять такими смачними. Обожнюю їх, їла б і їла …
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ТІСТА:
- 450 г борошна
- 260 мл води
- 7 г сухих дріжджів
- 1/2 ч. л. солі
- олія для смаження
ІНГРЕДІЄНТИ для начинки:
- 1 кг капусти
- 1 цибулина
- 1/4 ч. л. сушеної м’яти
- 1/2 ч. л. червоного меленого перцю
- сіль і чорний мелений перець за смаком
- пучок петрушки і кропу
- 5 ст. л. рослинної олії
Приготування:
Змішай просіяне борошно з сіллю і сухими дріжджами. Поступово вливай воду і перемішуй до отримання м’якого тіста.
Поклади тісто в змащену олією миску, накрий і залиш, щоб піднялося.
Тим часом подрібни цибулю і нашаткуй капусту.
Обсмажуй цибулю з олією на середньому вогні до золотистого кольору.
Додай нашатковану капусту і обсмажуємо на сильному вогні, постійно перемішуючи.
Додай червоний мелений перець, суху м’яту, перемішати.
Накрий кришкою і туши до готовності. В кінці додай нарізану зелень, перемішати, спробуй на смак і вимикай.
Посип стіл борошном, розімніть тісто, розділи його на маленькі шматочки.
Розкачай їх в тонкі круглі коржі і виклади на кожен ложку начинки.
Сформуй пиріжки розміром з долоню.
Смаж пиріжки з двох сторін на розігрітій олії.
Виклади на паперову серветку. Пиріжки з капустою з дріжджового тіста готові.
Смачного!