Смачнющі швидкі сирні коржики. Ароматні, ситні і справді легкі у приготуванні.
з розрахунку на один корж:
- Сир – 250 гр.
- Борошно – 250 гр.
- Масло вершкове (можна замінити маргарином) – 150 гр.
- 1 яйце.
- ч. л. розпушувача.
- 1/2 ч. л. солі і цукру.
начинка:
- Будь-який сир (ми взяли бринзу) 100 гр;
- Пір’я зеленої цибулі;
Готуємо:
Замішуємо тісто як зазвичай, на коржі – еластичне, не липке, залишаємо на хвилин 20-30 в холодильнику.
На дві однакові частини розділіть тісто, розкочуємо два однакові за діаметром млинці. Посипаємо один з них тертим сиром і дрібно нарізаною зеленню, накрийте другим млинцем, краї защипуйте, проколіть верхній млинець виделкою.
В попередньо прогрітій до 180º духовці випікати до зарум’янювання тіста (у нас пішло близько 30 хвилин).
Смачного!