Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ЦІКАВО
  • Дуже смачний домашній хлібчик! У магазині більше нема чого купувати!

Дуже смачний домашній хлібчик! У магазині більше нема чого купувати!

Уляна Кіт
22 Липня, 202022 Липня, 2020 Коментарі Вимкнено до Дуже смачний домашній хлібчик! У магазині більше нема чого купувати!

Сьогодні, ми поділимося з вами простим рецептом неймовірно смачного італійського хліба чіабатта. У класичному варіанті такий хліб готуватися досить довго – 16-18 годин. Ми ж пропонуємо вам більш спрощений варіант. За смаком відмінностей немає!

Борошно – 400 г;

Оливкова олія – ​​40 мл;

Тепла вода – 300 мл;

Сухі дріжджі – 2 г;

Цукор – 7 г;

Сіль – 7 м

приготування:

У глибокій мисці просто змішуємо всі інгредієнти і замішуємо тісто.

Замішувати його необхідно недовго. Гладкості домагатися не варто, тому що в процесі бродіння тісто і так стане однорідним.

Накриваємо тісто рушником і відправляємо в тепле місце на 45 хвилин.

Руки змочуємо у воді і розмішуємо тісто. Трохи витягуємо його вгору і складаємо назад. Щоб було зрозуміліше, ми прикріпили відео внизу.

Накриваємо тісто і ставимо ще на 30 хвилин в тепло.

Потім, знову складаємо тісто і відправляємо ще на 40 хвилин в тепло.

Повторюємо попередній крок ще раз.

Робочу поверхню необхідно посипати щільним шаром борошна, оскільки наше тісто досить липке. Викладаємо його на поверхню і ділимо на 2 частини.

Викладаємо нашу чіабатту на присипане борошном лляне або вафельний рушник, утворюючи між хлібинами складки. Така техніка допоможе уникнути склеювання тесту.

Накриваємо тісто ще на 20 хвилин.

Духовку розігріваємо до 220 градусів. Деко теж повинен добре прогрітися.

Викладаємо на деко пергамент і акуратно переносимо чіабатту.

Відправляємо в духовку на 30-35 хвилин. Якщо у вас електрична духовка, то на дно слід поставити деко з водою.

Перед подачею хліб повинен охолонути.

Джерело

Навігація записів

Євро потужно пробив психологічну планку. Долар на межі нової: і на міжбанку і в курсі НБУ!
Маєте трохи кефіру? Смачнющі швидкі “хачапурі для ледачих” всього за 10 хв!

Related Articles

Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes