Українcький контент

  • ПОДІЇ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • СВІТ
  • РЕЦЕПТИ
  • ЦІКАВО
  • Home
  • ЦІКАВО
  • Моя бабуся ще за радянських часів працювала на консервному заводі. Смачнішої ікри, ніж за її рецептом, я не пробувала! Як добре, що він мені від неї лишився. Однорідна, кремообразна, ароматна – така ікра просто ідеальна

Моя бабуся ще за радянських часів працювала на консервному заводі. Смачнішої ікри, ніж за її рецептом, я не пробувала! Як добре, що він мені від неї лишився. Однорідна, кремообразна, ароматна – така ікра просто ідеальна

Уляна Кіт
12 Липня, 202012 Липня, 2020 Коментарі Вимкнено до Моя бабуся ще за радянських часів працювала на консервному заводі. Смачнішої ікри, ніж за її рецептом, я не пробувала! Як добре, що він мені від неї лишився. Однорідна, кремообразна, ароматна – така ікра просто ідеальна

Моя бабуся ще за радянських часів працювала на консервному заводі. Смачнішої ікри, ніж за її рецептом, я не пробувала! Як добре, що він мені від неї лишився. Ікра виходить однорідна, кремообразна, ароматна.

Отже, беремо 1 кг очищених кабачків, порізаних дрібними кубиками (можна брати 1,5 кг, але тих 500 грам можна також замінити на порізаний кубиками червоний перець, в якому овочечисткою або ножем бажано зняти шкірку і почистити від насіння).

В окрему посуду нарізаємо 450 грам цибулі, 500 грам моркви (почищеної) натерти на буряковій тертці. 4 зубці часнику почистити і дрібно порізати.

Тепер беремо баняк, заливаємо туди 150 мл олії без запаху, тоді туди ж цибулю, моркву терту, часник, перець, і все тушимо 15 хвилин, помішуючи, щоб не пригоріло,тоді додаємо туди 55 грам цукру, 25 грам солі, кабачки. Ретельно повільно перемішати і тушимо далі 40 хвлин на середньому вогні, час від часу помішуючи.

Тепер до овочів додаємо 0,5 ч. ложки меленого чорного перцю, 170 грам томатної пасти, перемішати.

Далі тушимо 15 хвилин. Тепер обов’язково додаємо 25 мл 9-% оцту і все перемішати і спробувати, чи достатньо солі і цукру. Тушкуємо ще 5 хвилин.

Тепер зняти з вогню, все гарно збити блендером на пюре. Тепер ставимо на малий вогонь, доводимо до кипіння під кришкою (обов’язково , бо буде стріляти) і виключили.

Ікру розкласти по попередньо стерилізованим банкам і закатати чи закрутити. Закутати в одіяло, перевернувши кришками вниз, до вистигання.

Смачного!

Навігація записів

Це сталося цієї ночі! Сина Авакова “застукали” на гарячому. На права давно “забили”. “Як вам такий поступок?”
Кабачки по-корейськи на зиму! Ну дуже смачні!

Related Articles

Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!

Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Уляна Кіт
16 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться

Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Уляна Кіт
16 Вересня, 202416 Вересня, 2024 Коментарі Вимкнено до Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!

Важливе за сьогодні

  • Повітряний і м’який, пухнастий пиріг з абрикосами
  • Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота
  • Запам’ятайте і візьміть собі до уваги! Ви точно не знаєте як сказати ЧЕРПАК українською!
  • Сім’я дружини переконала мене хрестити нашого малюка. Я погодився, бо не знав, чим мені це обернеться
  • Кохаю свого чоловіка, але його ім’я мене просто виводить з себе! І як його батькам було не соромно єдиному сину так долю ламати?!
  • Bօдa знօcить вce нa cвօємy шляxy! МIcтօ мíльйօнник пíд вeчíp пíшлօ пíд вօдy, людeй eвaкyюють вepтօльօти. П0вíдօмляють пpօ знaчнy кíлькícть з@гиблиx…
Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes