Смачнющі кабачки у пряному часниковому соусі. Готую щороку. Йдуть на ура. Усі подруги рецепт узяли.
Інгредієнти:
- Кабачки – (2 кг).
- Сіль – досить буде однієї столової ложки.
- Часник (двома головками).
- Цукор (половиною склянки).
- Соняшниковою олією (100 р).
Приготування:
Кабачки чистимо від шкірки і нарізаємо кубиками.
В глибоку миску зсипаємо кабачки пропущений через прес часник.
Додаємо цукру, солі, оцту і соняшникової олії. Ретельно перемішавши відставляємо на пів години.
Доки кабачки пускають сік, в окремій ємності кип’ятимо воду.
Розкладаємо кабачки по банкам, заливаємо часниково-кабачковою рідиною і відправляємо на двадцять хвилин банки стерилізуватись.
Закриваємо залізними кришками і під ковдру на годину – остигати.
Смачного!