Найпростіший і дуже смачний сирний пиріг з ягодами. Для начинки можна використовувати різні ягоди і фрукти: вишні, смородину, малину, абрикоси, персики, суницю, ожину, лохину, чорницю і т.д.
Сир можна взяти будь-якої жирності, але найсмачніший виходить з 5-9%. Ласуни можуть збільшити цукор за смаком. Сода обов’язково додається в тісто, коли використовуємо кисломолочний продукт, фруктовий (овочевий) сік / пюре, шматочки фруктів, мед, велика кількість натурального какао, щоб нейтралізувати кислоту, що міститься в цих продуктах.
Підйомної сили від цієї реакції не вистачить для росту тіста, тому додається розпушувач, так як він забезпечує підйом випічки, реагуючи в тісті без залишку.
Весь процес приготування детально описаний і показаний в відео.
Живіть смачно, живіть красиво!