Гаряче необхідно їсти для хорошої роботи шлунка – про це говорять всі гастроентерологи. Однак звичайні супи і борщі часом набридають, хочеться різноманітності. На щастя, на цей випадок передбачено безліч варіацій гарячих страв. І один з таких рецептів – супчик з сирними галушками. Шалено смачний, ніжний, легкий, з вершковим смаком – він сподобається кожному, хто його спробує хоч раз. Спробуйте і ви!
Складові:
Картопля – 2 шт.
Цибуля – 1 шт.
Помідор – 1 шт.
Пшеничне борошно – 100 г
Вершкове масло – 1 ст.л.
Чорний перець (мелений) – за смаком
Філе білої риби – 300 г
Морква – 1 шт.
Моцарелла – 150 г
Яєчний жовток – 1 шт.
Соняшникова олія – 2 ст.л.
Кріп – за смаком
Інструкція по приготуванню:
Моцареллу натріть на крупній тертці і змішайте до однорідної маси з борошном, подрібненою зеленню, жовтком і вершковим маслом. Оберніть тісто в харчову плівку і залиште в холодильнику на півгодини.
Потім зробіть з сирної маси маленькі кульки, діаметром не більше 2 см. Цибулю наріжте кубиками, моркву натріть на крупній тертці і обсмажте на рослинному маслі в сковороді. До них додайте пюре з помідорів і далі готуйте на повільному вогні ще близько 2 хвилин.
Картоплю очистітб, наріжте дрібними кубиками, покладіть в каструлю, залийте літром води і доведіть до кипіння. Зайву піну приберіть і додайте в суп порізане шматочками рибне філе і сирні кульки. Акуратно все перемішайте так, щоб кульки залишилися цілими.
Варіть суп до готовності картоплі і риби. В самому кінці додайте в страву зажарку, зелень і спеції. Дайте покипіти 2-3 хвилини, вимкніть вогонь і залиште на плиті на 30-40 хвилин.
Смачного!