Нещодавно я зустріла дуже цікавий рецепт з кабачків – «кабачки–піца». Оскільки я завжди намагаюся пробувати щось нове, то цього разу теж не відмовилася. Результатом була приємно здивована.
Ділюсь рецептом кабачків-піци. Смачна закуска за 25 хвилин.
Необхідні інгредієнти:
Кабачки – 400 г.
Яйця – 2 шт.
Перець солодкий – 50 г.
Помідор – 150 г.
Сир твердий – 100 г.
Кріп – 15 г.
Ковбаса молочна – 100 г.
Маслини – 50 г.
Крабові палички – 50 г.
Борошно – 150 г.
Майонез – 50 г.
Олія соняшникова – 100 г.
Сіль – за смаком.
Покроковий рецепт приготування:
Кабачок нарізаємо кільцями та солимо. Збиваємо яйця. Паніруємо кабачки в борошні, потім мокаємо в яйце та обсмажуємо на соняшниковій олії з обох боків.
Поки кабачки остигають – готуємо начинку. Дрібними кубиками нарізаємо молочну ковбасу. Солодкий перець. Крабові палички. Маслини. Помідори. За бажанням можна використовувати не всі інгредієнти, або замінити їх на інші.
Половину дрібно нарізаного кропу додаємо до начинки. Додаємо майонез та перемішуємо.
На деко, застелене силіконовим килимком, викладаємо кабачки. Зверху трохи змащуємо майонезом та викладаємо начинку. На дрібній терці натираємо твердий сир та посипаємо зверху. Прикрашаємо кропом.
Запікаємо в духовці 10 хвилин при температурі 180 градусів.
Кабачки-піца готові. Підійдуть і до звичайного столу, і до святкового.