Це мій улюблений рецепт. Інших для мене просто не існує. Одного разу спробувавши таку печінку, ви зрозумієте чому. Вона виходить настільки ніжною, що просто тане в роті. М’яка, ароматна і настільки апетитна, що складно відмовитися від добавки. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
Необхідні інгредієнти
600 гр яловичої печінки
1 яйце
3 зубчики часнику
1 чайна ложка цукрового піску
1 чайна ложка солі
половина чайної ложки соди
1 ріпчаста цибуля
соняшникова олія за смаком
кукурудзяна мука для панірування
В першу чергу вимиваємо добре печінку і обсушуємо її. Видаляємо плівку і нарізаємо великими шматочками.
Тепер беремося за приготування маринаду. Для цього в окремій ємності яйце, сіль, цукровий пісок і соду. Додаємо продавлений через прес часник і добре перемішуємо.
Заливаємо маринадом печінку, перемішуємо і поміщаємо в холодильник на пару годин.
Після закінчення потрібного часу очищаємо ріпчасту цибулю і нарізаємо тонкими півкільцями. Після чого відправляємо на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії обжарюватися до м’якості. Потім викладаємо на тарілку.
Тепер обвалюємо кожен шматочок печінки в кукурудзяній муці і відправляємо в ту сковороду, в якій обсмажується цибуля. При цьому потрібно додати трохи олії.
Смажимо кожну партію по три хвилини з кожного боку до золотистої скоринки. Потім додаємо підготовлену цибулю, перемішуємо і накриваємо кришкою. Продовжуємо готувати на мінімальному вогні ще 5 хвилин.
Після закінчення потрібного часу страва готова і її можна подавати гарячою до столу.