Котлетки з капусти виходять соковитими і ароматними, м’якими та відмінно поєднуються з різними гарнірами і салатами.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- капуста, 700 г.
- цибуля і яйця по 2 шт.
- манна крупа, 70 г.
- сіль перець.
- зелень.
- вершкове масло, 30 г.
- рослинна олія, 80 мл.
Процес приготування:
Капусту тонко шаткуємо і відварюємо в підсоленій воді до 10 хвилин, виймаємо і даємо залишкам води стекти.
Цибулю ріжемо дрібними кубиками і обсмажуємо до рум’яності, охолоджуємо.
Змішуємо капусту і цибулю, яйця, манну крупу, сіль, перець, рубану зелень і інші спеції на ваш смак.
Формуємо котлети. Якщо в процесі котлети розпадаються, можна додати ще трохи манної крупи і залишити масу ще на 10 хвилин.
Обсмажуємо котлети на рослинній олії з двох сторін до рум’яної скоринки. Викладаємо котлети на паперові рушники і потім складаємо на блюдо.
Подаємо страву до столу зі сметаною, домашнім майонезом і різними соусами.