350 мл олії, 150 мл молока, 0,5 склянки цукрової пудри. Для найсмачнішої і найшвидшої у приготуванні шоколадної пасти. Як крем до тортів, просто на хлібчик, до млинців, або сирників. Всього п’ять хвилин і банка смакоти готова.
СКЛАДОВІ:
- 350 мл олії;
- 150 мл молока;
- 0,5 склянки цукрової пудри;
- 3 ст. л. какао порошку;
- 2-3 ст. л. сухого молока;
- 0,5 склянки горіхів;
- ванілін (за смаком);
Готуємо:
Спочатку, змішайте тепле молоко з пудрою, (можна просто цукор) і ваніліном в високій чаші для блендера.
Потім, додайте олію, збийте на максимальній швидкості.
Після того як я починаємо збивати з олією, суміш миттєво густіє.
Після додаємо какао-порошок і сухе молоко, ще раз збиваємо.
Додаємо до пасти горіхи за смаком.
Відправляємо у холодильник.
Смачного!