Необхідні продукти:
Солодкий домашній сир – півкілограма
Яблуко, очищене від шкірки і дрібно нарізане – 2 штуки (можна використовувати банан, родзинки і т.п.)
Яйця – 3 штуки
Цукор – 10 грам
Що нам знадобиться для тіста:
5-6 столових ложок борошна
Сметана – 4-5 столових ложок
Яйця – 3 штуки
Розпушувач – чайна ложка
Соняшникова олія – 40 грам
Трохи солі
Рецепт приготування
Вбиваємо яйця, до них додаємо олію, сметану, сіль і перемішуємо. Тісто має бути рідким.
Беремо роз’ємну форму діаметром 23 сантиметри, змащуємо маргарином і виливаємо готове тісто.
Приготуємо начинку. З’єднуємо сир з підготовленими фруктами і столовою ложкою розподіляємо начинку по всій поверхні пирога. Починаємо по колу і доходимо до середини.
Випікаємо ватрушку 35-40 хвилин. Духовку при цьому необхідно розігріти до 225 градусів.
З форми витягуємо після охолодження. Смачного!